access rehab skador

Det går bra nu.

Igår var det så dags för det tredje besöket hos David på Access Rehab. Jag har verkligen varit duktig och följt allt han har sagt vad gäller mängd löpning och hastighet. I fredags tillbringade jag 10 kilometer på löpbandet där jag varvade 500 m snabb gång med 1500 m löpning i 5.20-tempo, och kände verkligen ingen smärta what so ever. Gårdagens besök kändes alltså hoppfullt, minst sagt.

Kroppen knakade och brakade som vanligt, men det är långt ifrån hur den lät vid mitt första besök. Känslan är inte heller densamma…nu känns det nästan t.o.m. skönt när han justerar (förutom när han drog loss smärtan i mina Super Saturday-fötter…) det gjorde det INTE första gången. Progress.

David verkade nöjd med vad han såg och över det faktum att den lilla löpning jag ägnat mig åt har gått smärtfritt, så nu är det nya (och bättre) förhållningsregler. Samma distansupplägg som tidigare, men idag får jag köra mina 1500-metersintervaller (intervaller låter lite roligare) i 5.10-tempo! Can’t wait. 🙂

Tredje besöket på lika många veckor, och jag har gått ifrån smärtsam hopplöshet till en hemvändande löparglädje. Tack David!

20110906-070919.jpg

Väntrummet. Många löpare är det…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  M
  6 september, 2011 at 07:08

  Härlig läsning, fortsätt så!

 • Reply
  Frida
  6 september, 2011 at 07:19

  Jag älskar redan David! kanske att jag behöver gå till honom också med mina knän..
  Tjärlek till dig som blir bättre och bättre!! 🙂

  • Reply
   Helena
   6 september, 2011 at 08:39

   Frida – do it!!! 🙂

 • Reply
  soffan
  6 september, 2011 at 08:35

  Hurra 😀 !

 • Reply
  Ann
  6 september, 2011 at 17:45

  Åh så glädjande!!! Jippie! Jag ska oxå ringa en naprapat. First thing tomorrow. Kraam!

 • Reply
  Löpningen då? « Health by Helena
  8 september, 2011 at 09:16

  […] Det går bra nu. […]

 • Leave a Reply