blueberry lifestyle,  kost

Jag är såld.

Jag är inte bara smått såld på hela Blueberry’s tänk och deras filosofi att de vill leverera ätbara ting som är så näringstäta som möjligt per tugga (och, nej det är ingen tillfällig blogghajp runt det där stället, de är genialiska!). Jag är redan även såld på deras bok Food for thought som kommer ut nu i september, för där kommer enligt uppgift receptet finnas på den wrap som jag åt till frukost idag (alltså, tro mig…den var helt fantastisk!).

Jag är från och med idag även såld på krossad kakaoböna, som jag sedan jag köpte den imorse redan har tuggat i mig ett par gånger, en gång bara som de är och en gång till mellis tillsammans med bär och nötter…hjälp vad gott (och antioxidantrikt!).

Men. Det finns något jag är ännu mer såld på efter dagens hälsomorgon på Blueberry. Jag misstänker starkt att det kommer att bli min stora last i höst och det är något så enkelt som ett té. När jag skulle betala mitt kokos – och apelsinté från Clipper (som kan vara världsmästare i fina förpackningar) fick jag frågan om jag hade testat Clippers lakritsté. Förmodligen stod jag mittemot en tankeläsare eftersom jag verkligen har letat efter ett gott lakritsté men absolut inte lyckats. Attraktionslagen visade väl sig från sin bästa sida, och jag köpte grisen i säcken utan att smaka. En timme senare hade jag min bästa lakritsupplevelse på mycket länge. Tänk er en bit lakritsrot som exploderar i munnen och ta det gånger tusen…där har ni det. Himmelskt.

Det här blir min nya höstdrog, punkt slut.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.