blueberry lifestyle kost

Jag är såld.

Jag är inte bara smått såld på hela Blueberry’s tänk och deras filosofi att de vill leverera ätbara ting som är så näringstäta som möjligt per tugga (och, nej det är ingen tillfällig blogghajp runt det där stället, de är genialiska!). Jag är redan även såld på deras bok Food for thought som kommer ut nu i september, för där kommer enligt uppgift receptet finnas på den wrap som jag åt till frukost idag (alltså, tro mig…den var helt fantastisk!).

Jag är från och med idag även såld på krossad kakaoböna, som jag sedan jag köpte den imorse redan har tuggat i mig ett par gånger, en gång bara som de är och en gång till mellis tillsammans med bär och nötter…hjälp vad gott (och antioxidantrikt!).

Men. Det finns något jag är ännu mer såld på efter dagens hälsomorgon på Blueberry. Jag misstänker starkt att det kommer att bli min stora last i höst och det är något så enkelt som ett té. När jag skulle betala mitt kokos – och apelsinté från Clipper (som kan vara världsmästare i fina förpackningar) fick jag frågan om jag hade testat Clippers lakritsté. Förmodligen stod jag mittemot en tankeläsare eftersom jag verkligen har letat efter ett gott lakritsté men absolut inte lyckats. Attraktionslagen visade väl sig från sin bästa sida, och jag köpte grisen i säcken utan att smaka. En timme senare hade jag min bästa lakritsupplevelse på mycket länge. Tänk er en bit lakritsrot som exploderar i munnen och ta det gånger tusen…där har ni det. Himmelskt.

Det här blir min nya höstdrog, punkt slut.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Miss Agda
  6 september, 2011 at 20:28

  Jag är en lakritsälskare och tackar ödmjukast för det finfina tipset 🙂 Det var kul att träffas imorse, kram på dig!

 • Reply
  josefin
  6 september, 2011 at 20:41

  åååh, var hittar man detta beryktade blueberry om man är skåning?

 • Reply
  Josefine
  6 september, 2011 at 20:43

  Clippers hallon-the är en favorit hemma hos oss. Himmelskt!
  Och superfina förpackningar gör ju inte saken sämre.

 • Reply
  Lotta
  6 september, 2011 at 21:09

  Kom hem med tre olika teer. Varav ett sova-gott-te från Clipper som var supergott. Måste tillbaka och shoppa lakritsteet oxå. ÄLSKAR lakrits.

 • Reply
  em
  7 september, 2011 at 08:05

  Ja visst ligger de i framkant och kallas genialiska- samtidigt som det där är vad som borde vara standard liksom!

 • Reply
  Ellinor
  7 september, 2011 at 11:50

  Det var länge sedan jag drack lakritste nu, men det är väldigt gott. Sägs vara bra mot sötsuget dessutom. Efter att ha inventerat och möblerat om i mitt teskåp i veckan inser jag att det snart är dags för en höstpåfyllning.
  Kram

 • Reply
  karin
  8 september, 2011 at 11:49

  Lakritste!!! Nu blev jag vansinningt sugen, tyvärr tror jag inte att det finns där jag bor:(
  kram
  karin

 • Reply
  Men du kan ju dricka te? « Health by Helena
  8 januari, 2012 at 10:42

  […] och eftersom jag redan sen innan är helt kär i Clippers infusions (och då framför allt den med lakritsrot…) så fortsätter jag med ett vinnande koncept. Förutom liquorice har jag bunkrat upp med […]

 • Leave a Reply