jobb mitt Stockholm morgon redcord utbildningar

God morgon oktober…

Jag ska ta väl hand om dig. Mycket väl.

Höstens hittills vackraste morgonpromenad är avklarad, frukosten intagen och en kopp Nespresso Fortissio Lungo står framför mig. En perfekt morgon.

Lycka till alla som tar sig an Topploppet idag. Min kropp har ju inte riktigt varit redo för ett millopp (fram till igår!?) så jag har helt enkelt kastat in handduken. Tur i oturen så dök det istället upp en utbildning som kommer att ta nästan hela min lördag i anspråk. RedCord tillsammans med ett gäng underbara kollegor står på schemat och jag räknar med vansinnesträningsvärk imorgon. 🙂

Ha en fantastisk höstlördag mina vänner!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  1 oktober, 2011 at 07:34

  Tack för ditt pepp & jag peppar tillbaka. Ändå skönt att du går åt rätt håll med löpningen, men klokt att inte ge sig ut på lopp på en gång.

  Min man är på TRX-utbildning så det verkar vara mycket sånt nu. Ha så roligt! 🙂

  Kram

 • Reply
  mamma
  2 oktober, 2011 at 13:50

  Otroligt vacker bild 🙂
  Som sagt…livet går inte i repris…varje dag är en gåva.
  Va rädd om Dej min kära….kramar om Dej.

 • Leave a Reply