jobb

Jobb, jobb…och lite jobb.

Ja, det jag försöker säga är att jag har jobbat en del den här veckan. Typ haft två jobb. Eller inte ens typ…jag har faktiskt verkligen haft det. Receptionen (som jag mer och mer släpper…) har styrts (tillsammans med underbara kollegor som ställt upp mer än någonsin) parallellt med att mina glada och helt fantastiska pt-kunder har flödat in och ut genom dörrarna, och jag har inte direkt fokuserat på att blogga när jag har haft mina tre-fyra lediga och vakna timmar per dygn.
Kroppen är minst sagt lite trött, jag känner mig som en urvriden disktrasa och huvudet har varit tungt (…och skvallrat om en eventuellt begynnande förkylning?) i ett par dagar…men åh vad jag är glad att jag vågade byta bana när jag blev given chansen (”tack” J, hoppas att du tar samma chans nu…aka what goes around comes around), och att jag idag har ett jobb där jag utan problem kan och vill spendera 12 timmar per dag. Snälla – säg till mig om jag någonsin överväger att sätta mig på ett kontor och hänga framför en dator igen…ok?

Nu tar jag iallafall mycket välförtjänt helg och konstaterar att dubbelarbetesveckan jag bävade lite för nu är avklarad. Imorgon kommer en fin och extremt efterlängtad vän på besök till stora staden och jag ser orimligt mycket fram emot en lååång fika efter en ännu längre sovmorgon. Fy fan vad skönt, rent utsagt.

Ha en fin helg mina vänner!

(här skulle jag ha lagt in en fredagsklatschig bild…men jag orkar inte 🙂 )

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.