löpning,  Okategoriserade,  PT

If you smile when no one else is around…

you really mean it. Helt seriöst…den här dagen. Vinst från början till slut.

Tack vare en räddare i sömbristnöden-kollega (tack Em!) fick jag en välbehövlig ”sovmorgon” och sov tills jag vaknade av mig själv…strax innan 6 visserligen, men det är bra mycket senare än mitt normala 04.40. Kaffe och vakna lugnt och fint i mysbrallor. Lång frukost, slösurfande och kaffe nummer två i lugn och ro. Fem kilometer höstsolig och smärtfri löpning i mitt nya ordinerade tempo (well, som var 4.40/km men jag höll det ok). Mellis, lite skön musik (varsågod – min bästa lista för höstkramar) och bläddrande i ett par tidningar som aldrig hinner läsas. På med ryggsäcken, promenad till jobbet. Pass i repan och avslutar sen arbetsdagen med tre helt fantastiska PT-kunder…vilka människor det gömmer sig där man minst anar, och vilken känsla det är när man ser dem klara saker de inte trodde om sig själva. Stolt!

Ler hela vägen hem, kommer hem för sent för att orka laga mat men nöjer mig fint med att plocka ihop det som finns att tillgå i köket. Kommer att somna med ett leende…jävlar vilken bra tisdag, helt enkelt.

Tonfisk, vitkål, paprika, avocado, tomat, oliver (hej höstcraving!), laktosfri keso, färsk basilika, broccoli, kikärter, olivolja och örtsalt.
Bra grejer att ha hemma. 🙂

00:04:45 1 km 04:45 min/km 12,63 km/h
00:04:35 1 km 04:35 min/km 13,09 km/h
00:04:44 1 km 04:44 min/km 12,68 km/h
00:04:40 1 km 04:40 min/km 12,86 km/h
00:04:37 1 km 04:37 min/km 13 km/h

Dagens siffror för den som är intresserad (Sara – du kan således blunda 😉 ).

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.