GoCoCo,  träningsprylar

Och nu – reklam.

Ja, nu menar jag inte reklam som i köpt annonsering. Nej, jag menar helt frivillig, egenskapad reklam för en liten viktig detalj som ligger mig varmt om träningshjärtat. Jag pratar om strumpor. Dock inte inte vilka strumpor som helst, utan vad som faktiskt kan vara världens skönaste strumpor…nämligen de helt fantastiska funktionsstrumporna med aktivt kol från kokosnötskal(!) från Gococo.
Jag vet, jag är inte direkt ensam om att hylla dessa små träningskompisar. Halva träningsbloggsvärlden verkar ha dem som favoriter, och som med så mycket annat som haussas lite för mycket var jag klart skeptisk till en början. Hur skön kan en strumpa vara liksom? Det visade sig dock att den kunde vara ungefär precis hur skön som helst.

När jag i våras (efter en tid av nyfikenhet men skepsis) äntligen testade frälstes jag och mina för stunden cirkulationslösa vader först och främst av kompressionsstrumporna. Faktiskt så till den milda grad att jag knappt sprang en enda runda utan dem, och jag tror att de hjälpte mig mer än jag förstår när jag utan smärta susade (well…) runt Stockholm Marathon i maj…dessutom helt utan skavsår.
Med tiden har ju cirkulationen i mina underben tack och lov börjat komma tillbaka, och det har gjort att jag har kunnat börja springa i ”normala” strumpor igen. Tack för det säger jag bara, för annars hade jag inte kunnat upptäcka mina numera absoluta favoriter No Show Cirkulation och Light Sport. Det känns liksom knappt att jag har en strumpa på mig, jag känner mig aldrig svettig och blöt om fötterna och jag har aldrig någonsin känt något som helst skav.

Att strumporna dessutom finns i roliga färger och verkar ha en otroligt lång livslängd (jag har tvättat mina en miljon ggr) gör ju inte saken sämre. Jag kommer att hylla strumporna som världens bästa tills motsatsen bevisas. 🙂

Synen i badrummet imorse efter gårdagens tvättrace.
Kände att de var var värda ett inlägg. 🙂

Nu ska jag skutta vidare till David och se hur kroppen mår efter gårdagens milrunda – wish me luck!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.