morgon

Vad är grejen!?

Att vakna 02.15(!?!?!?) och för mitt liv inte kunna somna om. Ligga och vrida och vända i sängen, men ingen ställning är skön nog att ligga kvar i i mer än en halv minut. Kallt, varmt, för hårt, för mjukt. Tänka på att jag vill kasta ut mina ekmöbler från Bruka Design (köpa anyone?), bygga en kökssoffa och köpa ett runt, vitt bord. Att jag längtar hem till Dalarna. Fundera över hur jag skulle kunna omorganisera garderoberna. Kanske borde jag söka en större lägenhet? Planera julen. Sakna både den ena och andra.
Ge upp och kliva ur sängen vid 03.50. Diska. Vika tvätt. Ta en alldeles för tidig kopp kaffe och spela ett par omgångar Wordfeud. Traska till jobbet genom ett totalt folktomt Stockholm och kliva innanför dörren 1 timme och 10 minuter innan jag börjar jobba. Konstatera vid 8 att jag redan har varit vaken i 6 timmar…och att kvällen förmodligen kommer att bli väldigt tidig.

Var det fullmåne inatt?

9 kommentarer

 • M

  Nope, tror inte det var fullmåne inatt. Själv vaknade jag kl. 24 och dröp av svett. Något var det nog i luften trots allt.
  Men vem spelar man Wordfeud med kl. 4 på morgonen? Galet 🙂

 • erika

  Ja visst var det i onsdags? Märkte inget då men kunde absolut inte somna igår natt och vaknade sen igen. I morse när jag skulle gå upp, då sov jag självklart som en gris…

 • Ellinor

  Ibland hamnar verkligen ur fas mer än normalt. I söndags natt hade jag en sådan natt. Varför är man t.ex. ute och cyklar kl. 1 på natten? Sov gott igår kan jag ju säga 😉
  Hoppas dagen varit bra. Du måste ha hunnit med en hel del!

  Kram

 • Ulrika

  Kanske har det med att du har fullt upp just nu? låter som ett typiskt stressfenomen. Ta hand om dig! Med all välmening.

 • Mia

  Det är fruktansvärt när man inte får ro att sova ordentligt. Jag har tills alldeles nyligen aldrig haft sömnproblem men med en massa omställningar i mitt liv, vänner som mår dåligt, familjeförändringar m.m. har jag inte slappna av när jag väl gått och lagt mig. Tankarna har flugit runt, ibland har jag gråtit en skvätt och ja allt tycks mörkare och tyngre nattetid. Till slut somnar man av ren utmattning och då vaknar man på något sätt inte lika utvilad som man gör när man lägger sig och bara blundar och tänker på något trevligt.
  Det är ju så synkat det där. Insida och utsida.
  Likadant med mardrömmar. Jag har bara mardrömmar när jag är orolig eller ledsen i mitt liv. True story.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.