konsert musik Okategoriserade

”You will get all hairy…”

Det var så han sa förra gången. Två år sen, på Södra Teatern när jag  bytte ett par ord med honom efter spelningen…och jag ville ta en bild när jag pussade honom på kinden. ”I don’t care” var mitt svar och bilden är nu ett fint minne.

Igår var han i stan igen. Debaser Slussen är inte Williams Fitzsimmons bästa arena och ljudet var smått katastrofalt…men trots det har jag fortfarande knappt hämtat mig. Hans röst går rakt igenom mig…och när han väljer att kliva ner i publiken och sjunga Goodmorning helt unplugged har jag honom en meter från mig, och jag glömmer bort att andas för några minuter. Det är novembermagi mina vänner…och mörkret blir så mycket lättare att uthärda sådana kvällar som igår.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Emelie
  24 november, 2011 at 10:18

  Låter magiskt! Och är så glad för tipset, hade helt missat honom! Lyssnar jämt nu!

 • Reply
  Laura
  25 november, 2011 at 21:37

  Konserten var verkligen helt magisk! Dock hade jag ingen kamera med mig så jag undrar om det vore okej om jag lånade din bild och kanske la upp i min blogg? Jag tycker nämligen att det är så himla fint att jag kan se min bästa vän precis där i bakgrunden. Självklart skulle jag skriva var bilden var hittad och länka!

  • Reply
   Helena
   25 november, 2011 at 21:53

   Konserten sitter fortfarande kvar… Självklart får du låna bilden! 🙂 Kram!

 • Reply
  Laura
  26 november, 2011 at 07:49

  Vad snällt. Tack så mycket!

 • Reply
  0roshjärta
  27 november, 2011 at 01:26

  Owh! Magiska verkligheter.

 • Reply
  soffan
  27 november, 2011 at 20:52

  BRA skägg!!

 • Leave a Reply