konsert,  musik,  Okategoriserade

”You will get all hairy…”

Det var så han sa förra gången. Två år sen, på Södra Teatern när jag  bytte ett par ord med honom efter spelningen…och jag ville ta en bild när jag pussade honom på kinden. ”I don’t care” var mitt svar och bilden är nu ett fint minne.

Igår var han i stan igen. Debaser Slussen är inte Williams Fitzsimmons bästa arena och ljudet var smått katastrofalt…men trots det har jag fortfarande knappt hämtat mig. Hans röst går rakt igenom mig…och när han väljer att kliva ner i publiken och sjunga Goodmorning helt unplugged har jag honom en meter från mig, och jag glömmer bort att andas för några minuter. Det är novembermagi mina vänner…och mörkret blir så mycket lättare att uthärda sådana kvällar som igår.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.