löpning

Om man bara vill så.

Jag hade ingen tid för träning idag…egentligen. Trots att jag verkligen ville liksom. Min lucka mellan två kunder 8 till 9 imorse kändes liksom lite väl tight för att hinna träna och duscha, och efter jobbet fanns ingen tid. Kände dock att jag självklart var mer sugen än på länge att få till ett löppass, och ju mer jag tänkte på det…desto mer kände jag att jag inte ville hoppa över dagens träning.

Så. När min kund var klar klockan 8 störtade jag likt Stålkvinnan in i omklädningsrummet och bytte om, och 8.07 stod jag på bandet. En halvmil tänkte jag att jag kunde hinna och drog igång på en hastighet som kanske var liiiite för snabb för att vara tänkt som någon typ av förmodligen välbehövlig uppvärmning.
Det kändes som att klockan gick snabbare än bandet så jag ökade gradvis farten….och vips så var 5 kilometer gjorda, och klockan hann inte ens slå halv nio. Med tanke på tiden så kan jag lätt konstatera att man visst hinner träna på kort tid, och även att jag ska boka in ett viktigt möte lagom lång tid efter start i nästa lopp jag springer…jag verkar visst bli snabbare när jag har en tid att passa. Klockan 9 stod jag redo för nästa kund, och han fick en rejäl dos av mina endorfiner. 🙂

Hinner ni träna idag?

4 kommentarer

 • Pjer

  Grymt jobbat! Mer sällan än ofta man inte hinner träna, även om det blir på lite oregelbundna tider, men lite träning ska man nog hinna med innan kvällen är slut.

  Trevlig helg!
  Mvh/Pjer

 • Karin

  Jag har som tur är ett jobb som tillåter flex (før det mesta), så jag har alltid tid att träna. Har jag mycket efter jobbet så tränar jag på morgonen. Imorse blev det trøskelintervaller. Det gäller att planera sin tid också. Vila ska man ju gøra ibland, så de mest uppbokade dagarna blir med førdel vilodag – med morgonpass dagen efter før att få bort eventuell stress ur kroppen.

 • Jojohanna

  Bra jobbat! Jo, jag hade nog hunnit att träna, men slösurfar och bakar kakor till mamsens 60-årskalas istället. Å andra sidan så har jag hunnit med både brottning och volleyboll idag, man har ju ett rätt rörligt (och roligt) jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.