blueberry lifestyle detox löpning

Flying Friday!

Första träningen avklarad…och vilken underbar känsla det var! Har varit så vansinnigt sugen på att springa de sista två veckorna, så när jobbet (efter en sista timme där min kund avslöjade att vår fredagstimme går som ”roliga timmen” i hans kalender…gulle!) var slut idag var det liksom ingen som helst tvekan över vilken typ av träning det skulle bli. Upp på löpbandet, i med hörlurarna och off för en mil!

Smög igång i 5 min-tempo, men redan efter 1 km kände jag mig varm nog att öka tempot. Kroppen kändes löjligt lätt (berättar sen hur lätt…tillsammans med resten av min detox-analys) och mina annars så segstartade vader kändes som små hoppstyltor. Fantastiskt flow den första halvmilen, och det var en otroligt skön känsla att kunna pressa lungorna lite utan att benen gav vika först.

Ökade tempot successivt för varje kilometer och spurtade in på 44.48 – min första mil sub 45 på väldigt länge! 🙂
Endorfinpåslaget efteråt var totalt, äpplet sötare än någonsin och känslan över att kunna träna igen utan energibrist skönare än jag kan förklara.

Belöningen? En mycket efterlängtad sallad på Blueberry såklart! Min första dag off detox hittills – mycket bra. 🙂

20120120-152321.jpg

20120120-152402.jpg

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  soffan
  20 januari, 2012 at 16:30

  Så jädra värt! Hoppas att helgen blir förträfflig!! <3

 • Reply
  helena - a global traveller fast i vardagen
  20 januari, 2012 at 16:39

  Shit vad snabb du är! Fullkomligt flyger ju fram. Sà snabb vill jag ocksà bli en dag, men helst utan tvà veckors detox först – bläh.

 • Reply
  Helenas detox – the story « Health by Helena
  20 januari, 2012 at 23:17

  […] Flying Friday! […]

 • Leave a Reply