frukost,  mat

Kesolicious!

Alltså, ibland är ju det enklaste det allra allra godaste. Dagens frukost – laktosfri keso, bär, apelsin, pumpakärnor och en massa kanel…ja, och mitt ägg såklart. Allt intaget i skönaste soffan på jobbet, och både kropp och själ ler brett… 🙂

Berätta – hur såg första målet för dagen ut hos er?

20120201-085217.jpg

15 kommentarer

 • Ellinor

  Om vardagsmorgnarna är jag en riktig vanemänniska – fil med müsli och kanel samt en knäckemacka med keso och tomat – det är A och O för en bra start på dagen. På helgerna lyxar jag gärna till det och varierar mig lite mer.

  Apropå keso så är det en stående basvara i min kyl. Har det på såväl knäckemackan som till mat och fruktsallad. En bra sak jag lagt mig till med de senaste veckorna är att alltid ha en laddning fruktsallad färdig i kylen. Perfekt tillsammans med ovan nämnda keso då man kommer hem hungrig efter jobb och träning.

  Hoppas du får en fin dag!

  Kram

 • mikael

  Träningsmänniska som jag är har jag dåliga matvanor. Kanske bättre vanor än de som inte tränar ….

  Dagens första blev en stor latte kl. 08.00
  Sedan vid 10.00 ca 1 ½ dl yoghurt, liten smörgås och the

 • Camilla

  Imorse blev de grötfrukost: fiberhavregryn,krossade linfrön & solros frön. Toppade gröten med lite äppelmos, mjölk & till de ett kokt ägg och en kopp te.

 • Ann

  Mums, keso funkar till allt! Jag åt bröd för första gången på en månad (ok, andra gången, första var igår kväll…), lingongrova med keso&riven pepparrot och hamburgerkött uppepå. Till det naturell yoghurt med blåbär&hallon, pumpakärnor & kanel. Och ett ägg, med örtsalt. Likt din frulle! Och en STOOOR kopp kaffe, men bara en! Har du lagt ner kaffet nu?

 • emi

  Klasskiern på vintern; havregrynsgröt med kanel, kakao, linfrön och ett ägg som kokas med. Sedan toppas den med solrosfrön, nötter, lite banan, osötat äppelmos samt kokosflingor. Och mjölk såklart. MUMS!

 • soffan

  Två kokta ägg, ett havreknäcke, ett glas juice, en kopp te. Nu ska jag äta gröt. Frukost kan man äta hur många gånger som helst på en dag väl 😉 ?

 • Jennie

  Naturell yoghurt med blabar, hallon, gojibar, pumpafron, chiafron. Sen en skiva av mitt egengjorda brod (bakat av dinkelmjol, yoghurt, lingonsylt, honung, solrosfron, chiafron, linfron, havre, apple), med smor och ost pa. Mmmmm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.