frukost,  konsert,  morgon,  musik,  vänskap,  vardagslyx

Kvalitet

Till skillnad från igår (tack för alla frukostidéer!) lyxade jag idag till det med frukost ute på stan. Finbesök från Jämtland, en vacker konsert med underbara Gavin DeGraw igår och en ganska sen kväll på Scandic Grand Central (gå dit – mycket bra!) med tillhörande sömnminus gjorde att det kändes helt rätt att inte ställa sig och koka gröt hemma idag.

Jag fick ju en hel del tips om utefrukostar härom veckan, och Två Systrar & En Kock låg visst högt i kurs. Som av en händelse är det även finbesökets favoritfrulleställe, så valet idag var rätt givet…och vilket lyckat val! Glad personal, otroligt god frukost och sådär lagom lugnt, skönt och mysigt på morgonkvisten. Det är inte sista gången jag äter där, det kan jag lova!

Enligt mig en mycket bra oslagbar start på en torsdag som annars känns lite som en berg – och dalbana. Glädjeämnen varvat med…ja, den andra sidan av verkligheten liksom. Men det är väl det som är the beauty of life…väl?

Morgonlyx för 75 kronor...

…och gårdagens musikmagi.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.