NIke Blast

Överlevde hon?

Ja, det kanske är det ni undrar med tanke på min bloggtystnad sedan igår morse?

Jodå, jag överlevde The Blast med råge! Är mer träningsinspirerad än på länge, ler och fylld med ny energi av helgens alla kramar…men min kropp är otroligt trött (och kanske liiiite krasslig…?). Faktum är att den är så pass trött att jag idag lade hela min jobbpaus mitt på dagen på att åka hem och sova ett par timmar istället för att springa, som jag tidigare hade planerat. Märkligt gjort kan man tycka med tanke på det helt magiska vädret…men värt allt!

Jag har vissa upplevelser från helgen som jag vill berätta om lite extra…men jag måste låta det landa först så att det kommer ut på rätt sätt. Ola Skinnarmo satte t.ex. rejält med griller i huvudet på mig (som inte blev bättre av en senare pratstund med honom…), och dem vill jag självklart dela med mig av till er. Men inte just idag. Kanske imorgon, kanske senare.

Så – hur mår ni idag såhär första dagen på en ny vecka – både blastare och icke blastare? Njuter ni som jag av att dagarna har blivit längre? 🙂

Vackra hemstad…

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.