Okategoriserade

Vad verkligt det blev…

Ja, det blir ju så ibland. Ni vet, det där som ligger som en kul grej i huvudet, ett vagt mål låååångt fram i tiden, en skojig utmaning….som bara BOOM – blir så extremt verkligt helt plötsligt.
Som när Silva pressreleasar ut till hela landet att jag ska ta mig på cykel från Sälen till Mora i augusti. ”För att driva träningen framåt utmanar hon sig, bland annat med maraton, 80 mil vandring och nu en cykelvasa trots att hon aldrig direkt cyklat mountainbike.” heter det i releasen, och nej…jag har ju faktiskt aldrig cyklat mountainbike på riktigt. Jag äger ju inte ens en mountainbike! 🙂 Men nu…nu blev det liksom lite allvar i det här som för bara ett dygn sen var något som låg där i bakhuvudet, och jag inser att jag måste börja planera och agera.

Silva hjälper mig och mina bloggkollegor en hel del på traven för att vi ska komma igång med vår träning redan innan den ljusa delen av året har börjat, och även att kunna fortsätta att cykla säkert under kvälls och natte(?)tid i vår och sommar. De har nämligen gått in och sponsrat oss med det bästa som finns på marknaden just nu(?) i form av cykelbelysning –  Singletrack och X-Trail Plus.
Det känns superkul att ha Silva med på tåget (cykeln), och även om det känns liiite läskigt att jag ska transportera mig 90 kilometer på en cykel som jag ännu inte ens äger så känns det ändå som att jag är en bit på väg mot målet!

Men nu ska jag göra som Skinnarmo sa i söndags när han pratade om sin Sydpolen-expeditionsätta upp delmål på vägen som känns rimliga att beta av. Som att köpa en cykel t.ex…det kan väl vara en bra början? Sen räknar jag kallt med att kära lillebror ställer upp som tränare…han har ju liksom redan gjort det här en gång. Ja, sen är jag väl i stort sett framme i Mora va? 🙂


Foto: Silva.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.