Okategoriserade

Sömnbrist?

Ja, man kan ju undra om det är det som är (var) min diagnos för min hängiga kropp? Somnade vid 22.30 igår och sov till 07.30 (!) imorse…helt oavbrutet. Har sedan helgen och fullt ös-jobbet på The Blast att jag har haft något diffust i kroppen, men kan nu kanske faktiskt konstatera att det bara var lite brist på sömntimmar…idag känner jag mig bättre och planerar ett lättare(?) pass på löpbandet efter jobbet ikväll – skönt!
Faktum är att jag inte har tränat en enda minut sedan min långlöpning förra måndagen. En allmänt hängig känsla i kroppen och väldigt mycket jobb och annat har upptagit min tid…men nu är det lite fler luckor i kalendern, och jag ska se till att få en dos endorfiner. Längtar verkligen efter att få svettas rejält och dra upp hjärtat i lite tempo!

Hur har ni det sweeties – friska?

Stans tröttaste ögon..men glad ändå.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.