Okategoriserade

Sömnbrist?

Ja, man kan ju undra om det är det som är (var) min diagnos för min hängiga kropp? Somnade vid 22.30 igår och sov till 07.30 (!) imorse…helt oavbrutet. Har sedan helgen och fullt ös-jobbet på The Blast att jag har haft något diffust i kroppen, men kan nu kanske faktiskt konstatera att det bara var lite brist på sömntimmar…idag känner jag mig bättre och planerar ett lättare(?) pass på löpbandet efter jobbet ikväll – skönt!
Faktum är att jag inte har tränat en enda minut sedan min långlöpning förra måndagen. En allmänt hängig känsla i kroppen och väldigt mycket jobb och annat har upptagit min tid…men nu är det lite fler luckor i kalendern, och jag ska se till att få en dos endorfiner. Längtar verkligen efter att få svettas rejält och dra upp hjärtat i lite tempo!

Hur har ni det sweeties – friska?

Stans tröttaste ögon..men glad ändå.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Västgötskan
  8 februari, 2012 at 12:16

  Frisk, ja.
  Skadefri, tyvärr inte. 🙁

  Men ändå härligt att läsa att du känner dig bättre. Hoppas du får ett fint pass! 🙂

 • Reply
  Marre
  8 februari, 2012 at 13:00

  Absolut frisk, något dimmig syn bara… 🙂 Hoppas det går bra med passet i kväll, håller tummarna!

 • Reply
  annica
  8 februari, 2012 at 14:20

  ungefär samma här. småhängig men förmodligen bara sömn som behövs =)

 • Reply
  Erika
  8 februari, 2012 at 14:34

  Först och främst – trötta ögon?? Lika vacker och uppfriskande som alltid (sweetie, jag har sett trötta ögon.. yran du minns?)

  Jag är skadefri, men har också nåt grejs i kroppen och tusen aktiviteter som hindrar lite vila…Får bli lite sköna bodybalance-pass och ett håradre combat på lördag när jag hunnit (?) sova bättre. Du vet, man är ju i den åldern nu 😉

  <3

  • Reply
   Helena
   8 februari, 2012 at 22:09

   Oh…gammal som gatan. 😉

 • Reply
  M
  8 februari, 2012 at 20:47

  Du behöver sova kvinna! 🙂 Du går upp oerhört tidigt på mornarna och utsätter kroppen för fysisk aktivitet – klart att den ibland behöver sova ikapp sig själv. Annars skulle du braka in i väggen eller bli sjuk.

  Jag är frisk och löptränar och åker skidor. Underbart 🙂

 • Reply
  Bevis enough! « Health by Helena
  8 februari, 2012 at 20:49

  […] kommenteratM om Sömnbrist?Mia om Vad verkligt det blev…Ulrika om Vad verkligt det blev…Erika om Sömnbrist?annica […]

 • Leave a Reply