löpning

Bevis enough!

Japp, nu är det bevisat – allt (eller iallafall väldigt mycket) sitter i huvudet!
Självklart seg som sjutton när den sista svettdroppen från dagens sista kund hade runnit av…klockan var 19.00 och jag var mer än sugen på att sätta mig på bussen och åka hem.

MEN. Jag hade bestämt mig, jag skulle f*n springa…och jag gjorde det. Fick sällskap efter en kilometer när en kund ställde sig på bandet bredvid, jag fick hjärnan att fokusera på annat än mitt sega huvud och vi pratade i 8,5 kilometer. PANG så hade jag bara 500 meter kvar till 10 kilometer, satte in en spurt och gled över milgränsen på dryga 48 minuter!

Så kan det gå när man bestämmer sig…och jag lovar – den här milen känns extra bra att bocka av! Note to self (and you) – just do it!

20120208-204014.jpg
Mina Marathon 10 fick kliva åt sidan för mina nästan bortglömda Aegis…

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.