löpning träning

T(r)isdag

Veckans andra dag betyder idag veckans andra träningsdag för mig, och tisdagen till ära ställde jag till med ett eget litet triathlon på jobbet. Ja, simningen var ju liiite svår att få till så jag fick ersätta den med rodd…och de andra två grenarna skedde i felvänd ordning, men ändå. I give you triathlon á la Helena! 🙂

Startade med 2000 meter roddmaskin. Jag hatar (ja, hatar!) roddmaskinen, så jag tackar verkligen en av mina kunder som skippade sin tänkta rodduppvärmning och istället hängde på i 2 kilometer och peppade mig järnet. That’s what friends are for! 🙂
Sen hoppade jag upp på löpbandet, pluggade i hörlurarna (med kollegans brorsas Billboard-etta!) och bockade av 10 kilometer löpning. Första 5 gick på (för mig) blysamma 24 minuter, men andra halvan speedade jag upp och milen stannade på mer än godkända 45.52.
Efter att ha bevittnat en kollegas superkorrekta marklyft på 190 kilo(!) var det så dags för cykeln. Benen var lite småsega, men efter någon kilometer vaknade de (eller domnade bort?) och stod sedan ut i mina planerade 20 kilometer. Bra jobb legs!

Ett mini-triathlon var så avklarat på 94 svettiga minuter, och mitt tisdagshumör som redan var på topp stack upp över molngränsen – GÖTT! Det var garanterat inte sista gången!

Hur har ni firat fet(tränings)tisdagen?

Fullt cykelfokus…
(…och varför ser man så fantastiskt gammal ut när man tränar?) 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sandy
  21 februari, 2012 at 15:09

  Hade absolut ingen träningsinspiration idag så jag anmälde mig till ett step pass för att vara säker på att komma iväg.

  Bra jobbat!

 • Reply
  Christer Barregren
  21 februari, 2012 at 15:38

  Frågan är väl varför man blir svart-vit när man tränar för hårt?

 • Reply
  Emelie
  21 februari, 2012 at 17:12

  Önskar att jag kunde träna… Fortsatt sjuk inför vasorna, så inget mer än hundpromenad här…

 • Reply
  Västgötskan
  21 februari, 2012 at 19:19

  Ingen träning, men naprapatbesök och lite, lite semla. (Gillar inte mandelmassa, vilket kanske är tur?) 😀

  Imorgon blir det träning är det tänkt! 🙂

 • Reply
  em
  22 februari, 2012 at 08:41

  COOLT!!
  så länge sen jag ägnade mig åt sån träning men nu blev jag ju sjukt sugen!!

 • Leave a Reply