löpning,  träning

T(r)isdag

Veckans andra dag betyder idag veckans andra träningsdag för mig, och tisdagen till ära ställde jag till med ett eget litet triathlon på jobbet. Ja, simningen var ju liiite svår att få till så jag fick ersätta den med rodd…och de andra två grenarna skedde i felvänd ordning, men ändå. I give you triathlon á la Helena! 🙂

Startade med 2000 meter roddmaskin. Jag hatar (ja, hatar!) roddmaskinen, så jag tackar verkligen en av mina kunder som skippade sin tänkta rodduppvärmning och istället hängde på i 2 kilometer och peppade mig järnet. That’s what friends are for! 🙂
Sen hoppade jag upp på löpbandet, pluggade i hörlurarna (med kollegans brorsas Billboard-etta!) och bockade av 10 kilometer löpning. Första 5 gick på (för mig) blysamma 24 minuter, men andra halvan speedade jag upp och milen stannade på mer än godkända 45.52.
Efter att ha bevittnat en kollegas superkorrekta marklyft på 190 kilo(!) var det så dags för cykeln. Benen var lite småsega, men efter någon kilometer vaknade de (eller domnade bort?) och stod sedan ut i mina planerade 20 kilometer. Bra jobb legs!

Ett mini-triathlon var så avklarat på 94 svettiga minuter, och mitt tisdagshumör som redan var på topp stack upp över molngränsen – GÖTT! Det var garanterat inte sista gången!

Hur har ni firat fet(tränings)tisdagen?

Fullt cykelfokus…
(…och varför ser man så fantastiskt gammal ut när man tränar?) 

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.