glädje

En andra chans…

Från att ha sovit som en kratta inatt, vaknat trött som sjutton, somnat om, sovit förbi den planerade morgonträningen och känna att dagen började segare och sämre än jag önskat…

…till att bestämma mig för att dagen ändå ska bli bra, hoppa över bussen och istället ta en promenad i solen till jobbet (med en avslutande stund på en bänk i Kungsan), hinna med en helt oplanerad löptur ute mitt på dagen, överraskas med fin choklad från en snäll kund och avsluta dagen med en spontan och välbehövlig middag med älskade lillebror.

Ibland ska man bita ihop och ge skitdagar en andra chans…fr.o.m. idag kommer jag alltid att göra det. Jag somnar med ett leende ikväll – gör du?

Tack för idag livet – ses imorgon!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.