stand up comedy

Ett skratt förlänger dygnet

Puh. Avslutade min arbetsvecka med någon typ av rekorddag. 6.30-20.30 blev fredagens jobbfacit, och när jag stängde dörren till gymmet var jag tröttare än på länge. Ändå valde jag att inte åka hem och krascha i soffan, utan styrde istället kosan mot söder tillsammans med tre sköna själar och landade på RAW Comedy Club på Hilton. Min vän Hasse stod på scenen och var roligare än någonsin, och när jag lade huvudet på kudden ångrade jag inte en enda sekund att jag hade varit vaken 20 timmar i sträck. Några kramar och en massa skratt kan ju vara den bästa återhämtningen efter en lång och slitsam vecka!

Idag är det fullständigt helgrått i Stockholm och snöblandat regn i luften, och medan Facebook översvämmas med förvånade statusuppdateringar om att det kan snöa i mars (what else is new?) välkomnar jag vädret med öppna armar och stannar inomhus. Soffan kommer att vara min bästa vän idag, och ikväll kryper jag in på Rival för att se en kär vän öppna för Louise Hoffsten. Mysigt!

Roligare och i bättre form än någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.