jobb,  löpning

Jodå, jag lever.

Friends. Jag är lite off blog för tillfället (som om ni inte har märkt det redan?). Det är lite mycket på utsidan, och jobbet är den absolut största boven i dramat. Ser det i och för sig inte som någon bov, mer som en vän som behöver mycket av min tid just nu. Kunderna vill träna r*ven av sig just nu och jag bara ler. Damn – jag tror att jag är förälskad i mitt jobb…på riktigt (have you heard it before?). 🙂

Det finns ju dock en del annat som händer och som ni kanske är mer intresserade av än min kärleksförklaring till mitt yrke, och som jag önskar att jag hade mer tid för att dela med mig av.
Som att det bor 1,2 kilo ugnsbakad lax i min kyl (billig färsk laxfilé på Daglivs nu – skynda dig dit om du bor i Stockholm!) just nu som jag äter med en massa gott. Att jag idag sprang en mil på knappa 48 minuter utan att halta av löpbandet (eller ens ha ont alls faktiskt) efteråt (jippi!). Att mina morgonpromenader har blivit kolsvarta (ja, det är mörkt runt 5…) igen efter tidsomställningen, men att jag fortfarande avgudar dem. Att det händer spännande saker med Holistic, och att jag har blivit beroende av REDS. Att min blogg ligger i förändring utseendemässigt och kanske till viss del även när det kommer till innehåll. Att jag ska börja hänga lite mer på Sportlife (tillsammans med en del andra i Bloggar om träning-gänget) men att jag har svårt att hitta en enda sekund för att hämta ut mitt kort som ligger och väntar (will do i helgen!).

Ja, typ sånt. Men jag måste köra på ett par dagar till, sen ska jag komma tillbaka hit med mer fokus och energi! Ok?

Toksvettiga ben efter 47.59 minuter inomhuslöpning, tillika paus i arbetet.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.