vila

Vila…amen.

Jag hade bestämt mig för en vilodag idag. Kroppen var ju utslagen i stort sett hela förra veckan, och med tanke på att den har fått kämpa och svettas fyra dagar i rad nu kände jag att den skulle få koppla av idag. Ingen morgonpromenad, ingen lätt löprunda, inget snabbt pass på jobbet. Inget.

Istället slutade jag jobbet lite tidigare än vanligt, strosade runt lite på stan, fick veckans andra genomkörare av sjukgymnast David (som vill att jag ska vila från löpningen i några dagar…hej då ev långpass på söndag!), mötte upp min bästis (jo, man kan ha en sån även när man har passerat 30 med råge) och tog en snabb fika, och sen tog jag bussen hem till soffan där jag nu har parkerat mig.

Det är mycket sällan jag tar det såhär lugnt som jag har gjort idag, och därför tänker jag fortsätta på den inslagna linjen och stannar i soffan hela eftermiddagen och kvällen. Zappar lite på tv:n, bläddrar i någon tidning, slösurfar lite på nätet och kanske sover jag en stund. Jäklar vad underskattad känsla att få göra ingenting!

Vad gör ni ikväll – härjar på stan eller soffmyser?

Hej från soffan…
Vill ni något så vet ni var jag finns.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  16 mars, 2012 at 17:24

  Av dom två alternativen så stämmer soffmys bäst – men är egentligen tåg mys. Eller mys å mys, men de ska i alla fall ta mig till Sthlm och en spinning utb. Troligtvis inte så mysig – men jäkligt spännande!

 • Reply
  Suzan
  16 mars, 2012 at 20:57

  Myser i soff…eehhh på köksstolen! 😉

 • Leave a Reply