morgon

Lördagslyxmorgon

Ok, att springa fram och tillbaka till tvättstugan halva morgonen är kanske inte superlyxigt (men känslan efteråt när allt doftar nytvättat…mums!)…men resten. Ni vet – sätta upp håret i en slarvig knut, dra på sig mysbrallor och hemmapyssla lite med en kopp kaffe och Nyhetsmorgon på i bakgrunden. Kravlöst toffla omkring och bara njuta av att vara ledig och inse att helgen dessutom är skönt oplanerad (skulle ju egentligen vilja starta dagen med ett varv runt Kungsholmen i mina löparskor, men David har sagt att jag inte får på ett par dagar…).

Det är mulet och bara ett par plusgrader i huvudstaden idag, så jag passar på att dra ut lite extra på den efterlängtade frukosten och sen göra sånt som jag gärna inte gör när solen skiner. Det ska dammsugas, rensas i skogarderob (och ev kommer ett och annat par ut på bloppisen sen…) och sortera den där jag-lägger-det-här-så-länge-högen med papper i köket. Sen drar jag nog ut på en långpromenad runt stan och tar lite luft. Lagom ansträngande lördag.

Vad hittar ni på?

Laktosfri yoghurt, laktosfri keso, päron, hasselnötter, valnötter och kanel.
Och ett kokt ägg såklart. 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.