el camino

Någon testar mig…

Alright. Vintern bestämde sig visst för att komma tillbaka på ett kort(!!!) besök till huvudstaden idag. Eftersom jag har legat inomhus sedan i onsdags (ska berätta senare) vägrade jag dock tillåta att vädret skulle få hålla mig inne så jag drog på mig ett av mina GoreTex-ställ och traskade ut på promenad. Stockholm kändes mer eller mindre som en spökstad…tomt, tyst och täckt av 8 cm slask. Underbart. Mötte några få löpare och en och annan hundägare som inte verkade jätteglada över att traska runt med sina pälsbollar. Det är sällan jag ogillar vädret, men idag är det faktiskt på gränsen. På gränsen, men faktiskt inte så hemskt att man måste stänga in sig inomhus och sura.

När jag kom hem gick jag in på min gamla blogg för att se vad jag pysslade med för två år sen. Jag var ju liksom mitt uppe i min walk of life då, och kan konstatera att just den 14 april var en ganska bra dag med 40,8 kilometer promenad, ett smärre sammanbrott vid en motorväg och en mycket god brasiliansk middag. Förmodligen hade jag jävligt ont i ben och fötter, knaprade i mig en och annan Voltaren och skakade på huvudet åt ett antal fotblåsor också. Hjälp vad jag längtar tillbaka ibland…skulle det vara helt galet att ge sig på 800 kilometer igen? Skulle ni orka hänga med en gång till?

Spanien är varmare.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.