jobb

Tufftuffmåndagståg…

Japp, då var jag igång igen…efter att ha varit hemma sedan i onsdags var det idag dags att styra in på banan igen. Skönt!
Spenderade 12 timmar på jobbet och varvade kunder med egen träning med energipåfyllning (har visst blivit beroende av keso) med solpauser och välbehövliga skratt via sms ute på Stureplan. Det har som vanligt gått i ett och jag har inte hunnit berätta om varken min sköna och soliga löprunda igår eller grispasset idag som garanterar att jag inte kommer att kunna sträcka ut armarna imorgon. Men vad f*n – imorgon har jag en massa luckor i kalendern – då ska jag komma med något läsvärt och inte bara en massa stressade ord skrivna med glödande fingrar…

Hur har er måndag varit – träningsdag eller vila?

Bra tanke med mitt kvällsté. Jag kommer att bli gammal…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  soffan
  16 april, 2012 at 21:41

  Jo vars. CXWORX, BODYCOMBAT, typ övat på chins, och avslutade med 20 minuter stretch. Bra träningsdag om jag får sägat själv 🙂 .

 • Reply
  Marta
  17 april, 2012 at 06:09

  Det blev både 6 km transportlöpning och en body combat att instruera. Känner verkligen igen detta med tiden som rusar iväg och inlägg som uteblir. Skönt att du har en lugnare tisdag framför dig.

 • Reply
  Marre
  17 april, 2012 at 07:27

  Vila för mig! Eller intervaller mellan jobb, hem, middag, skjutsning av barn, möte, handla, packa upp. Men jag låter bli att regga det som träning. 🙂

 • Reply
  Oförtjänt ful « Health by Helena
  17 april, 2012 at 13:57

  […] kommenteratMarre om Tufftuffmåndagståg…Marta om Tufftuffmåndagståg…soffan om Tufftuffmåndagståg…StepUp 2 Fitness om […]

 • Leave a Reply