jobb

Tufftuffmåndagståg…

Japp, då var jag igång igen…efter att ha varit hemma sedan i onsdags var det idag dags att styra in på banan igen. Skönt!
Spenderade 12 timmar på jobbet och varvade kunder med egen träning med energipåfyllning (har visst blivit beroende av keso) med solpauser och välbehövliga skratt via sms ute på Stureplan. Det har som vanligt gått i ett och jag har inte hunnit berätta om varken min sköna och soliga löprunda igår eller grispasset idag som garanterar att jag inte kommer att kunna sträcka ut armarna imorgon. Men vad f*n – imorgon har jag en massa luckor i kalendern – då ska jag komma med något läsvärt och inte bara en massa stressade ord skrivna med glödande fingrar…

Hur har er måndag varit – träningsdag eller vila?

Bra tanke med mitt kvällsté. Jag kommer att bli gammal…

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.