sommarpratare vila

Dagen efter igår

Det är en grå dag i Dalarna idag. Vädermässigt alltså, inte i sinnet. Sinnet är glatt efter en överraskningsfest för en femtioåring igår. Roliga minnen och skratten sitter kvar i magen, och sommarens hittills finaste dag satte solkant på kvällen så att lekarna och grillningen kunde som planerat ske under bar himmel.
Men idag tar vi det väldigt lugnt, och jag är nästan glad över att det är grått så att jag kan vara inne med gott samvete. Fångade dagens enda solstrålar på förmiddagen under en välbehövlig långpromenad med en klok sommarpratare i öronen, och nu är det nog bara lugna slötimmar kvar…för mig och resten av huset.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jojohanna
    25 juli, 2012 at 21:17

    Det behövs sådana dagar också. Tur med vädret alltså 🙂 Här har det däremot varit sommar idag! Yey!

  • Leave a Reply