Okategoriserade

DidNotStart

Ja, det är tyvärr det som kommer att stå efter mitt namn i resultatlistan för dagens Jubileumsmarathon. Jag hade lovat mig själv att vara helt frisk om jag skulle starta, och imorse när jag vaknade kände jag direkt att så inte var fallet. Lite snorigt och lite tung i huvudet, dock ljusår bättre än i förrgår och igår. Tanken slog mig att jag kanske kanske skulle kunna starta ändå, loppet går ju inte förrän klockan 13.48…men efter att ha testat förkylningsstatusen genom att ta en långsam FiveFingers-promenad i morgonsolen konstaterade jag att det bara är att lägga ner. En halvtimme i en fart som skulle ta mig 8 timmar att avverka en mara på var ungefär vad jag orkade (ok, lite överdrivet kanske, men ni fattar känslan), och bara tanken på att springa 4,2 mil idag får kroppen att skrika NEJ.

Kroppen säger NEJ så NEJ it is. Ingen mara för mig idag, och även om det känns hur j*vla tråkigt som helst kan jag inte låta bli att tänka att det förmodligen är meningen att jag inte springer idag. Varför skulle det annars hända liksom? Jag plåstrar om min skadade löparsjäl med en god frukost i solen, och ni kan räkna kallt (eller ganska varmt som det faktiskt är i min stad idag…) med att jag redan har börjat fila på ett nytt äventyr.

Lycka till alla som springer idag!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  oroshjärta
  14 juli, 2012 at 09:31

  Att lyssna på kroppen e fan allt.

 • Reply
  Västgötskan
  14 juli, 2012 at 09:41

  Bra att lyssna på kroppen. Förstår att det är lite frustrerande, men som du skriver; bara att planera något annat spännande. 🙂

 • Reply
  Erik
  14 juli, 2012 at 09:48

  Krya på dig så att du kan njuta av semestern 🙂

 • Reply
  Solsken på burk « Health by Helena
  11 september, 2012 at 04:57

  […] sak varje år. Jag är – peppar peppar – väldigt sällan förkyld, och jag hoppas att den där envisa rackaren jag drog på mig så olägligt i somras var den enda jag ska få i […]

 • Leave a Reply