Okategoriserade

DidNotStart

Ja, det är tyvärr det som kommer att stå efter mitt namn i resultatlistan för dagens Jubileumsmarathon. Jag hade lovat mig själv att vara helt frisk om jag skulle starta, och imorse när jag vaknade kände jag direkt att så inte var fallet. Lite snorigt och lite tung i huvudet, dock ljusår bättre än i förrgår och igår. Tanken slog mig att jag kanske kanske skulle kunna starta ändå, loppet går ju inte förrän klockan 13.48…men efter att ha testat förkylningsstatusen genom att ta en långsam FiveFingers-promenad i morgonsolen konstaterade jag att det bara är att lägga ner. En halvtimme i en fart som skulle ta mig 8 timmar att avverka en mara på var ungefär vad jag orkade (ok, lite överdrivet kanske, men ni fattar känslan), och bara tanken på att springa 4,2 mil idag får kroppen att skrika NEJ.

Kroppen säger NEJ så NEJ it is. Ingen mara för mig idag, och även om det känns hur j*vla tråkigt som helst kan jag inte låta bli att tänka att det förmodligen är meningen att jag inte springer idag. Varför skulle det annars hända liksom? Jag plåstrar om min skadade löparsjäl med en god frukost i solen, och ni kan räkna kallt (eller ganska varmt som det faktiskt är i min stad idag…) med att jag redan har börjat fila på ett nytt äventyr.

Lycka till alla som springer idag!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.