Holistic vila

Jaghoppasfortfarandepåmaranmorgondrink

Torsdag…och min första semesterdag av trettiotre(!). Känslan i kroppen är fantastisk skön och jag känner mig avslappnad och glad över att ha en månad framför mig som i det stora är helt utan planer. Jag har börjat uppskatta mer och mer att hålla min lediga tid oplanerad och älskar känslan av att veta att jag har all tid i världen att göra precis det som faller mig in.

Dock är känslan inte perfekt, och det beror på den envisa lilla förkylning som har smugit sig in i kroppen. Förkylningen i sig kan jag ta, det är inte hela världen, men det faktum att jag om drygt två dygn har planerat att stå på startlinjen i mitt livs andra marathon stör mig desto mer. Att det är en mara som aldrig kommer tillbaka irriterar mig om möjligt ännu mer, och även om min löparform inte är den bästa just nu vill jag verkligen springa!

Känslan av att jag inte är helt frisk har suttit i sen i förrgår och det är inte bättre idag, tyvärr. Jag vill inte kasta in handduken ännu, men orosmolnet växer sig dessvärre större och större…och även om marathonräven Snabba Fötter-Kenth peppade igår och konstaterade att jag kommer att hinna bli ”tillräckligt” frisk till på lördag så är tillräckligt i det här fallet helt frisk för mig. Jag vågar verkligen inte pressa kroppen med en halv arbetsdags löpning om jag inte känner mig helt hundra…ansträngningen att springa 4,2 mil är tillräcklig ändå. Jag vilar vidare och boostar kroppen allt jag kan, och ni fortsätter att hålla tummarna att löpare nummer 2339 står på startlinjen på lördag – ok?

Oh REDS – god of antioxidants, hear my prayer…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annika - strongday.se
  12 juli, 2012 at 07:42

  åh, håller alla tummar för att du ska hinna bli frisk. Jag hade också en förkylning innan min mara (sjuk mening att skriva fortfarande..) men käkade precis allt, zyx, slemlösande, hostdämpande (trots att jag inte hade hosta), pressade 1 hel citron varje dag och drack osv och hann precis bli frisk. Hoppas verkligen att jag ser dig på lördag när jag hejar fram alla tappra löpare! Säg gärna till vad du har för färg på dina kläder! kram

 • Reply
  nilla
  12 juli, 2012 at 08:04

  Krya, krya, krya på dig!
  Bort med elaka baciller! Jag vill se dig springa förbi mig när jag står och hejjar på lördag!

 • Reply
  Lotta
  12 juli, 2012 at 08:06

  Du blir frisk. Så det så. *skickar krya-på-dig-kramar*

 • Reply
  Erika
  12 juli, 2012 at 08:19

  Heja immunförsvaret och heja dig!!

  Skicka upp bacillerna annars så tar jag över dem för helgen. <3

 • Reply
  Åsa
  12 juli, 2012 at 08:25

  Håller alla tummar för att förkylningen ger sig av. Jag har också våra svarta fina dalahästar på bordet. Blir så glad av dem. Kommer du vara i Stockholm något under din semester?

 • Reply
  Fyscoachen
  13 juli, 2012 at 09:28

  KRYA PÅ DIG, jag håller tummar och tår!!! Kraaam!

 • Leave a Reply