frukost,  Holistic

Sista morgonen

Sitter vid frukostbordet och konstaterar sista jobbmorgonen innan en månad lång semester, och även om jag är en person som gillar vardagar måste jag säga att det känns fantastiskt härligt med några veckors kravlöshet i kalendern.
Vad som dock inte känns lika fantastiskt är att kroppen i god och klassisk semesteranda har bestämt sig för att bli lite förkyld såhär till ledigheten, och det som kändes som en liten retning i halsen under dagen igår har nu utvecklats till en orkeslöshet och ett onödigt tungt huvud. Inget som hade stört mig nämnvärt om det inte var för att jag har 42 kilometer att springa om tre(!) dygn, och att dagens sista löppass inför det eldprovet måste ställas in. Please, håll tummarna för att det är något övergående och att jag är frisk och kry på lördag…

Dagens frukost.
Boostade immunförsvaret med lite REDS innan också.

5 kommentarer

 • Ellinor

  Härligt!
  Själv jobbar jag tom. fredag men då tänker jag checka ut med flaggan i topp och fira de stundande semesterveckorna. Precis som alla andra tycker även jag att det skall bli såååååååå skönt!
  Kram

 • Ann

  Ojojoj vad jag håller tummarna HÅÅÅRT nu fining!! Hade faktiskt tänkt åka upp och heja fram dig men vi får besök så jag måste ställa in. Men jag kommer heja och tänka på dig!!!! Men nu måste du bli kry först och främst. KRAM!

 • mamma

  Håller tummarna 🙂
  Eftersom jag vet hur envis du är så ber jag dej….lyssna på kroppen…jag vet att knoppen vill.
  Va rädd om dej min kära o välkommen till Mora
  Stor kram

 • Snabba Fötter

  Klart du kommer bli frisk till lördag, tillräckligt i alla fall. Tänk inte på de träningar som inte blev av. Tänk på alla träningar du genomfört. Du har det i dig, det är inga problem, det här fixar vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.