boktips vila

Semestergenrep

Jag har haft en ledig måndag idag trots att min ”riktiga” semester inte har börjat än. De få kunder jag hade inbokade idag bokade av, så jag bestämde mig för att inte ens upprätta hemmakontoret, utan unna mig att släppa jobbet helt och hållet.
Istället har jag ägnat dagen åt en långpromenad (mer eller mindre träningsvila hela veckan inför lördagen…), den helt underbara sommarsolen, det nyklippta gräset, min fantastiska bok (som jag inte kan lägga ifrån mig…) och ett par svalkande bad…ja, och åt en och annan tanke angående det jag bollade upp i mitt förra inlägg. Jag är ett par steg närmare ett beslut och det känns bra.

Hur har ni det – semester ännu?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  soffan
  9 juli, 2012 at 22:05

  Naj, ingen semester, men jag har också varit ledig idag. Typisk meningslös dag att vara ledig på, bajsväder i Malmö.

 • Reply
  Ann
  10 juli, 2012 at 12:20

  Vältajmad dag att vara spontanledig på!! Hoppas du bara har lite sommarlov härifrån…mot hösten kanske bloggmotivationen är en annan?
  Kram!

 • Leave a Reply