access rehab,  löpning,  mitt Stockholm

Knäckt

Jag hade en date med världens bästa sjukgymnast David idag. Min kropp har ju en tendens att knyta ihop sig p.g.a. för mycket löpning och för lite stabilitetsträning (fy på dig Helena!) lite då och då, och just David är den som är bäst på att justera, knyta upp och lossa på allt som sitter fast…iallafall när det handlar om min kropp (och väldigt många andras som jag har skickat till honom). Förutom mitt högra knäveck som har krånglat ett tag fixade han också till min vänstra axel som hade låst sig, förmodligen efter för mycket hängande på armbågarna när jag har legat i gräset och läst…typisk latmask-skada skulle jag tro.

Med en till synes helt ny kropp tog jag en omväg på min promenad hem, och i sällskap av min bok tog jag en sojalatte på Mälarpaviljongen i eftermiddagssolen. Den här sommaren har jag verkligen lärt mig att kunna vila och sitta still och läsa – något jag inte har kunnat på väldigt länge. Något håller mentalt på att landa hos mig och jag älskar känslan!

En kommentar

  • soffan

    Härligt att bli lite renoverad sådär! Jag skulle också behöva, fast just nu är jag nog i större behov av en rejäl massage (eller tolv) än av att bli knäckt 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.