Holistic,  morgon,  sommarpratare

Paket!

Började min tisdag – som så många andra dagar denna sommar – med en dryg timmes promenad med en sommarpratare som sällskap. Idag var det Björn Lindeblads tur – en skön och annorlunda historia om finansmannen som konverterade till buddismen och levde som munk i 17 år, och jag fick längs vattnet i Karlbergskanalen en känsla av att ingenting är omöjligt. Jag slås mer och mer av att det svåra här i livet är att bestämma sig, resten är bara vilja att jobb och kämpa, och den färdigheten är alla utrustade med om vi bara kämpar för något vi verkligen brinner för och vill på riktigt. Mäktig känsla!

På vägen hem passade jag på att hämta ut ett paket som har legat och väntat på mig ett par veckor, en liten låda med nyheter från mina vänner på Holistic. Jag låtsades som att det var min namnsdagspresent, och blev glad över att se att min favorit REDS har kommit i en ny förpackning! Den kommer att bli perfekt att ha hemma i skafferiet, och portionspåsarna jag har sen tidigare får nu bli ta-med-på-resa-påsar. Ett par andra nyheter var också med i lådan, t.ex. risprotein och en ny proteinbar som kommer att lanseras i höst! Jag är inte så mycket för bars av olika slag, men jag gillar ju Holistic mer än mycket annat så jag måste ju bara ge den här en chans.

Något annat som ska få en chans just nu är solen som strålar från en klarblå himmel utanför mitt fönster. Jag, en bok och solen – allt jag behöver idag.

3 kommentarer

  • Mela

    Men är det inte det som är grejen? Att det är klart att det är lätt att göra EN sak? Jag tänker nog lite tvärtom, och imponeras mindre och mindre av dem som väljer en väg, och försakar massa annat (allt annat?) – och mer av dem som lyckas hitta en balans och kombinera. Mindre att tokbrinna för en grej, mer att vara jämnvarm, typ!

  • Petra Axlund Stegman

    Tack för tips om sommarprat. Det ska jag lyssna på idag! Jag tycker att det är häftigt att vi alla kan och har möjligeten att välja vår egen väg. Balans för en person kan vara obalans för en annan. Och tanken är ju inte att man ska välja en väg som någon annan blir imponerad av, gör man det är det ju av helt fel anledningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.