resor

Zbogom Svedska!*

Hej från Arlanda! Jag dricker en overpriced capuccino på sojamjölk (medan andra tar en jäger såhär strax efter 9…), pluggar kroatiska(?) och väntar på min flight som ska ta mig till Split. Min packning består av bikini, löparskor och en hög böcker…en dryg veckas egoistisk njutning väntar på mig och jag kan knappt tills jag får kliva av planet och känna värmen slå emot mig! Prognosen säger sol, sol, sol, sol och sol, och även om jag älskar Sverige på sommaren ska det bli otroligt skönt att kunna vara ute dygnet runt utan att frysa.

Vi hörs när vi hörs – mitt bloggande kommer att bli minst sagt sporadiskt när jag är borta. Nu ska jag njuta av semester!

*Hej då Sverige!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sara
    2 augusti, 2012 at 19:05

    Ha det så härligt!

  • Leave a Reply