löpning,  resor

Annorlunda

Morgonpromenaderna här i Split är verkligen inte desamma som hemma i Stockholm, varken naturen eller temperaturen. Strax efter 7 är det lagom varmt att överhuvudtaget orka röra på sig snabbare än i snigelfart, då ligger temperaturen runt svensk högsommar. Imorse tog jag en tur upp till Marjan och tog en espresso, och det var roligare på vägen hem än det var på vägen dit, så kan vi sammanfatta det…

Igår eftermiddag var jag brave enough att springa en halvmil vid 17-tiden på eftermiddagen…det var närmare +35 grader i skuggan och det gör jag inte om. Prognosen för helgen säger +36 och sol, så jag tror att jag nöjer mig med mina morgonrundor de närmaste dagarna. Ja, och att plaska runt i Adriatiska Havet såklart – det är jag mer eller mindre proffs på redan efter en dag.

En del av morgonrundan…jag bor där längst ner.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.