löpning resor

Annorlunda

Morgonpromenaderna här i Split är verkligen inte desamma som hemma i Stockholm, varken naturen eller temperaturen. Strax efter 7 är det lagom varmt att överhuvudtaget orka röra på sig snabbare än i snigelfart, då ligger temperaturen runt svensk högsommar. Imorse tog jag en tur upp till Marjan och tog en espresso, och det var roligare på vägen hem än det var på vägen dit, så kan vi sammanfatta det…

Igår eftermiddag var jag brave enough att springa en halvmil vid 17-tiden på eftermiddagen…det var närmare +35 grader i skuggan och det gör jag inte om. Prognosen för helgen säger +36 och sol, så jag tror att jag nöjer mig med mina morgonrundor de närmaste dagarna. Ja, och att plaska runt i Adriatiska Havet såklart – det är jag mer eller mindre proffs på redan efter en dag.

En del av morgonrundan…jag bor där längst ner.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Henke
  2 augusti, 2012 at 20:33

  Det verkar inte gå någon nöd på dig! Njut och ha det fint!

 • Reply
  soffan
  2 augusti, 2012 at 20:44

  Lovely!! Plaska på fina Helena <3

 • Reply
  mammaspring
  2 augusti, 2012 at 20:55

  Du verkar ha en härlig tid! Njut av morgonspringet!

 • Reply
  Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner
  2 augusti, 2012 at 22:44

  Du tänker väl ta båten ut till Hvar? Där har jag haft några av mitt livs skönaste semsterdagar, ett litet miniparadis (fast inga sandstränder precis som jag tror det är i hela Kroatien). Vi var ute på en segling, hyrde vespa och åt och drack massor. Underbara dagar var det och vi tänker återvända! split tycker jag är bäst på kvällen. Att sitta på uteserveringar och gå runt i ”gamla stan” var mysigt. Strandlivet saknar jag däremot inte- väldigt hårt att ligga på betong 😉
  NJUT! Kram!!

 • Reply
  Så dags nu!? « Health by Helena
  8 augusti, 2012 at 08:28

  […] vilasoffan om Bikramlöpning?felicia om LördagslärdomarMiss Agda- Småbarnsliv och endorfiner om Annorlundamammaspring om […]

 • Leave a Reply