löpning,  resor

Så dags nu!?

Efter sex dagar här i Split hittade jag igår äntligen den ultimata platsen att springa på. Tog mig till andra sidan av det där lilla berget som jag knallade upp på första morgonen, och vips så hittade jag varenda springande, promenerande, rollerbladesåkande och cyklande kroat som bor i den här stan! Skuggiga sfaltsvägar och stigar, bara att välja. Plus i kanten för diverse räcken och annat som jag hittade längs en slingrig stig – här finns ju allt man behöver för att träna utan ett gym! Bättre sent än aldrig – ikväll ska jag ta mig en tur, och kanske orkar jag stå ut med värmen (det är ju trots allt ”bara” runt 30 grader på kvällen…) runt hela berget – en runda på ca 11-12 km tror jag(?). I’ll let you know.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.