löpning resor

Så dags nu!?

Efter sex dagar här i Split hittade jag igår äntligen den ultimata platsen att springa på. Tog mig till andra sidan av det där lilla berget som jag knallade upp på första morgonen, och vips så hittade jag varenda springande, promenerande, rollerbladesåkande och cyklande kroat som bor i den här stan! Skuggiga sfaltsvägar och stigar, bara att välja. Plus i kanten för diverse räcken och annat som jag hittade längs en slingrig stig – här finns ju allt man behöver för att träna utan ett gym! Bättre sent än aldrig – ikväll ska jag ta mig en tur, och kanske orkar jag stå ut med värmen (det är ju trots allt ”bara” runt 30 grader på kvällen…) runt hela berget – en runda på ca 11-12 km tror jag(?). I’ll let you know.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  soffan
  8 augusti, 2012 at 10:04

  På bilderna ser det inte exakt ut som optimala förutsättningar just för rollerblades 😉 ?

 • Reply
  Marre
  8 augusti, 2012 at 11:44

  Herregud vad mysigt! Håller med Soffan, inte direkt optimalt för rollerblades… 😉 Njut av värmen, dra på dig Helly Hansen och kom hem för några löppass sen. 🙂

 • Reply
  Värmeslag « Health by Helena
  9 augusti, 2012 at 06:32

  […] kommenteratMarre om Så dags nu!?soffan om Så dags nu!?Så dags nu!? « Health by Helena om AnnorlundaVästgötskan om […]

 • Leave a Reply