kost,  löpning,  Renée Voltaire

Så ja.

Friends, ordningen är återställd. Jag är hemma i Sverige, utsövd i egen säng, uppackad och alla kläder är tvättade. Det spritter i kroppen av höstlängtan och jag är mer än redo att ta tag i jobb och annat kul som ligger framför mig!

Under min morgonpromenad (lyssna på Sorans sommarprat – tänkvärt!) imorse log jag över att det var svalt, syrerikt i luften och att jag slapp svett som rann i ögonen. Sverige är ju bra underbart ändå, det slår mig varje gång jag kommer hem från en resa!
Innan lunch testade jag löparformen i mitt rätta element (och i min rätta temperatur), och jag var ju inte direkt förvånad över att mina 8 km idag gick över 3 minuter och 30 sekunder snabbare än när jag sprang dem min sista kväll i Kroatien. Visst var jag trött när jag kom i mål idag också, men den där värmen i förrgår var inte bra för min prestation, det är en sak som är säker.

När jag kom hem kastade jag ihop stans kanske godaste lunch. Jag blev akut köttsugen så det blev lövbiff, smörstekta grönsaker (vitkål, squash, champinjoner, rödlök och massor av vitlök) och en sås gjord på turkisk yoghurt, ett par droppar balsamico och världens godaste örtsalt. Ja, sen lite smulad fetaost på toppen. Kroppen jublar och mår som en prinsessa!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.