gruppträning

Get sh*t done!

Lördag, och idag cyklar mina bloggkollegor Jessica, Sara, Anna och Sofy 9 mil mellan Sälen och Mora. Jag skulle också ha varit med, men insåg i våras att jag inte ens hade tid att gå och prova ut en cykel (mycket på jobbet anyone?), än mindre att jag skulle ha tid att cykelträna, så jag fick helt enkelt inse att jag inte kan vara med på allt jämt och ställa in. Känns bra samtidigt som jag ju gärna hade velat gå i mål i Mora och mötas av en kram från mamma i eftermiddag. Men som sagt, jag kan omöjligt vara med överallt.

Sitter med morgonkaffet och kollar in vad några av mina övriga bloggvänner har för sig. Åsa verkar ägna sin lördag åt ett triathlon. Sara är också uppe i Sälen för att sätta sig på cykeln. Duracell-Soffan kör i vanlig ordning ett par klasser hemma i Malmö. Själv sitter jag och laddar för att smygtesta en ny gruppträningsklass som lanseras om ett par veckor, och som enligt säkra källor ska vara kräkjobbig…klockan 09.00 smäller det och jag lovar att återkomma om jag överlever.

Vad tränar ni idag?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  M
  11 augusti, 2012 at 06:49

  Jag tränar i vilandes sköna konst på en solig gräsmatta.

 • Reply
  anneliten
  11 augusti, 2012 at 10:03

  Det där med morgonpromenader verkar bra tycker jag. Gör du det varje dag?

 • Reply
  Ann
  11 augusti, 2012 at 10:35

  Långdistans!! Bästa lördagsgrejen.

 • Reply
  Les Mills GRIT™ « Health by Helena
  11 augusti, 2012 at 16:55

  […] kommenteratAnn om Get sh*t done!anneliten om Get sh*t done!M om Get sh*t done!Snorkkis om Så ja.Så ja. « Health by Helena om […]

 • Leave a Reply