blueberry lifestyle,  kost,  mat

De är här!

Blueberrys nya sallader som jag smygtestade för ett tag sen har kommit till butikerna nu!
Efter en kort arbetsdag, ett skönt benpass (yes – kroppen är tillbaka med besked efter halvmaran!) lyxade jag till det med en supersalad veggie med spirulinafalafel, spenat, quinoa, linser, tranbär, surkål, pumpacréme, riven rödbeta och dressing gjord på kombucha. Behöver jag ens säga att den var god? Plus i kanten för att de har tagit bort brödet, sänkt priset på salladen och istället infört en möjlighet att köpa till brödet om man verkligen vill ha det. Blueberry fortsätter att leverera!

20120925-131955.jpg

En kommentar

  • Cecilia

    Hallojsan! Ville bara säga att jag tycker att det är roligt att läsa att du gillar Blueberry! Jag jobbar nämligen själv där (PUB) och är helt såld på sortimentet haha 🙂 Vet hur bra produkterna är och hur god maten är så det är roligt att se när någon annan också har upptäckt det!

    (kan förresten tipsa om att det är 50% rabatt denna veckan på by, jag tänker i alla fall fynda en hel del! haha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.