filmer Filmkritikerna.se

007 reporting for duty…

Jag är här, jag har inte försvunnit… Jag har bara ägnat mig lite åt mitt lilla extraknäck och kollat in världens just nu hetaste premiär (se den på BIO!), druckit väldigt mycket Bollinger i Blå Hallen (ja, det är jag som gömmer mig bakom chokladfontänen på bild 29…) och minglat med diverse skurkar. Återkommer med svettiga och endorfinstinna inlägg så snart kroppen är redo att uträtta något fysiskt igen…som imorgon, förslagsvis. Idag – vila.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  annajohanna
  25 oktober, 2012 at 20:04

  Jättefin outfit!

 • Reply
  Karin FoH
  25 oktober, 2012 at 20:44

  Måste ha varit en kul kväll! Och du är strålande fin!

 • Reply
  soffan
  25 oktober, 2012 at 20:52

  Fullständigt orimligt snygg är du!!!

 • Reply
  Ellinor
  26 oktober, 2012 at 07:45

  Kan tänka mig att det var en spektakulär och minnesvärd kväll!

 • Leave a Reply