kost,  mat,  recept

Ful middag

Bland alla snygga matbilder som allt som oftast florerar i bloggosfären känner jag mig manad att visa hur ful en riktigt god middag faktiskt kan vara. Jag älskar fina matbilder, det är inte det, men ibland ser verkligheten liiite annorlunda ut…minst sagt.
Jag stannade kvar på jobbet nu på kvällen och körde ett icke planerat styrkepass, och när jag kom hem var det inte direkt en snygg tallrik kroppen skrek efter…utan snarare något som gick i ljusets hastighet att tillaga. Den snabbaste rätten jag kan för tillfället, och som jag alltid ser till att ha ingredienser till hemma är som följer:

Fräs hackad vitlök i smör.
Skiva ner några färska champinjoner.
Strimla vitkål, skiva zucchini och hacka paprika – ner med det i pannan.
Smyg ner lite blomkål.
Strö på ett uns med örtsalt.
Ner med en näve frysta räkor. Låt puttra ett par minuter.
Knäck i ett ägg och rör om.
Servera med en bit (himmelsk) chèvre och några svarta oliver.

Jag fattar faktiskt inte hur något så sjukt gott kan se näst intill oaptitligt ut.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.