kost

Pressbyrån…allvarligt!?

Jag såg en annons från Pressbyrån i gårdagens Metro. De har visst sänkt priset på några av sina mest populära ”mellanmål”…och visar en bild på en banan, en kexchoklad(!?) och en korv med bröd!(!?). Jag har ofta blivit irriterad på just Pressbyrån och deras sätt att få folk, som kanske är lite mindre insatta i kost och hälsa, att tro att det visst går fint att kalla vad som helst mellanmål. I somras (eller var det förra sommaren?) hade de en skylt på sina frysboxar, där man minsann tyckte att en glass var ett högst rimligt sätt att hålla blodsockret på en jämn nivå mellan de större måltiderna..!? För det är väl det mellanmålet är till för…eller Pressbyrån – ni kanske (uppenbarligen!) har en annan syn på det?

Gårdagens Metro.

Skärmdump från hemsidan.
Kanelbulle, Festis och croissant…I rest my case.

2 kommentarer

  • Ellinor

    Stod i valet och kvalet huruvida jag skulle kommentera detta inlägg eller ej. Precis som du skriver har jag ingen kommentar så denna text får stå för just det 😉

  • Camilla

    Har också regerat på deras reklam. I våras va de något med frukost på språng – kanelbulle & kaffe.
    Jag kan inte jätte mycket om mat/kost men tillräckligt för att se hur fel det är,och vad som kommer hända med blodsockret. Men det finns så många som av ren okunskap kommer tro att dom köper ett bra mellanmål. Å så irriterande! (Bra att du tog upp de!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.