Okategoriserade

Mållös och illamående

Ibland kan jag må lite illa när jag inser hur okänsliga och elaka vissa människor är. Just nu mår jag JÄVLIGT illa efter att ha läst Katrin Zytomierskas blogginlägg som hon knåpade ihop runt lunch idag. Egentligen vill jag inte uppmuntra trafik till sådana här totalt idiotiska och helt och hållet intelligensbefriade inlägg, men jag måste. Jag vill att ni ska läsa, och förstå hur jävla svårt det är att bekämpa mobbing, utanförskap och toleransproblem när det kommer till olikheter när det finns sådana här föräldrar som har rätt att uppfostra barn.
Ett smaklöst PR-trick för ökad trafik till bloggen eller inte – jag vill kräkas. 

Läs Katrins inlägg här.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anna
  5 november, 2012 at 22:11

  Jag läste detsamma och beslöt där och då att ALDRIG mer lägga tid på att läsa hennes skrämmande, oempatiska, intelligensbefriade och nedvärderande åsikter. Jag trodde att hon hade mognat men tyvärr är det värre än någonsin. Hoppas många med mig bojkottar henne och jag hoppas att den härliga tjejen i annonsen aldrig någonsin får veta vilken skit Katrin slänger ur sig.
  Mållös är ordet.

 • Reply
  marita
  5 november, 2012 at 22:12

  Haller med dig.

  Hej fran los angeles

  http://www.californication.se

 • Reply
  Frida
  5 november, 2012 at 22:41

  Hur som helst är det tjejen som skrev blogginlägget, och inte tjejen på SATS-bilden, som löper störst risk att ha dåliga blodfetter och dö en förtida död. Amen.

 • Reply
  Uppochhoppa
  5 november, 2012 at 22:42

  well jag med.

 • Reply
  helena - a global traveller fast i vardagen
  5 november, 2012 at 22:55

  Jag läser aldrig henne eftersom jag tycker att hon skriver en massa skit och dessutom skriver hon dàligt. Men nu var jag tvungen att titta in och undrar bara varför hon känner behovet av att spy ut sig sà mycket hat? Vad är det som gör att hon tror att hon har rätt att skriva pà det här viset om nàgon annan? Vad är hon sà rädd för?

  Känner just nu för att tro lite extra mycket pà karma – ’what goes around comes around’.

 • Reply
  M
  6 november, 2012 at 05:42

  Hennes kvinnosyn känns skrämmande.

 • Reply
  Andréa
  6 november, 2012 at 06:46

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det lutar att gråta. Stackars dumma människa! Jag mår dåligt över hur hennes barn kommer bli…

 • Reply
  Elin
  6 november, 2012 at 07:58

  Ojojoj, man upphör aldrig att förvånas. Det är kvinnor som hon som förstör småa flickor och ger dem en skev självbild. La inte ens ner energi på en kommentar till henne för det är hon inte värd.
  Kram Elin

 • Reply
  Ellinor
  6 november, 2012 at 11:43

  Detta inlägg skapade verkligen en snackis i både media och på diverse sociala forum. Trots att jag precis som du inte vill främja trafiken till något så urbota dumt, var även jag tvungen att läsa. Det känns egentligen som om kommentarer är överflödiga och jag blir mest bara matt och uppgiven. Jag har aldrig förstått mig på det där med näthat, mobbing och behovet av att trycka ner varandra. Tur att det finns många andra bloggar och bloggare som istället står för inspiration och glädje. Du Helena t.ex!

 • Reply
  Malin
  6 november, 2012 at 11:52

  Skrämmande människa den där Katrin, o att folk tycker att hon är vettig både när hon pratar kost och hälsa.. galet!

 • Reply
  Rund är också en form!
  6 november, 2012 at 16:32

  Hon är obehagligt oempatisk, den människan!
  För ett bra tag sen skrev hon om att hon aldrig skulle låta sin son blir en tjockis. Jag var ”tvungen” att blogga om det jag också.

  http://rundarocksaenform.wordpress.com/2012/02/14/jag-kommer-aldrig-tillata-att-min-son-blir-en-tjockis/

  Man blir mörkrädd…!! 🙁

 • Reply
  Starkt! « Health by Helena
  9 november, 2012 at 19:05

  […] Mållös och illamående Kategorier Välj kategori 10-veckorsutmaningen access rehab affirmationer älskade familjen appar balance training blodgivning Bloggar om träning bloggen irl blogger boot camp bloggtips Bloglovin’ bloppis blueberry lifestyle böcker bokrecensioner boktips Born to run boybands bulgarian training bag chokladfabriken citat coaching conventions cykelvasan cykling detox dryck egoboost egotid el camino endorfiner events fettförbränning filmer Filmkritikerna.se filmrecensioner fitness magazine föreläsningar foton från mitt liv frågestund frukost funderingar funktionell träning glädje GoCoCo golden circle comedy club gruppträning helena 2.0 Helena i bild Helena i media helena jublar helena morrar helena pysslar helena testar helena vill ha hemma hos Helena Holistic hudvård humor hurra i have a dream insomnia inspiratörer jobb kärlek kettlebells kloka ord konsert kost kosttillskott Lifeportalen löpning lopp love mål mat matfusk min ögonoperation min väg till pincha mayurasana mina läsare minnen mitt andra marathon(?) mitt dalarna mitt första marathon mitt Stockholm mode morgon motivation musik Musslan mysterier Nike Run Club no sugar added nominerad nostalgi nya livet NYC Okategoriserade ord på vägen Outside på hallmattan party paulo coelho personligt positive thinking powerwalk prag presenter prylar PT RAW comedy recept red bull redcord resor restaurangtips Running Sweden saknad Sats scandscape Selma Spa sett på stan shoppingtips singel i stan sjukdom skador Skavlan skor smink socker sommarlov sommarpratare sömn söndagssol söta saker Spartan Kettlebells spikmattan spot and tell stabilitetsträning stand up comedy Stiko Per Larsson Stockholm Marathon stockholmstips strongman studio paus styrketräning super saturday svammel systerobror tårar tastecasting.se the academy The NIke Blast ToppLoppet träning träningsinspiration träningsprylar träningsvärk tv underbara lillebror undersökning utbildningar utlottning utlottningar utmaningar väder och vind Vadstena Maraton välgörenhet välgörenhet vandringsprylar vänskap vardagslyx veckosummering verklighet vibram fivefingers videoblogg vila vintips yoga youtube बुद्ध /* 0 ) { location.href = "http://healthbyhelena.com/?cat="+dropdown.options%5Bdropdown.selectedIndex%5D.value; } } dropdown.onchange = onCatChange; /* ]]> */ Arkiv Välj månad november 2012 oktober 2012 september 2012 augusti 2012 juli 2012 juni 2012 maj 2012 april 2012 mars 2012 februari 2012 januari 2012 december 2011 november 2011 oktober 2011 september 2011 augusti 2011 juli 2011 juni 2011 maj 2011 april 2011 mars 2011 februari 2011 januari 2011 december 2010 november 2010 oktober 2010 september 2010 augusti 2010 juli 2010 juni 2010 maj 2010 april 2010 mars 2010 februari 2010 januari 2010 december 2009 november 2009 oktober 2009 september 2009 augusti 2009 juli 2009 juni 2009 maj 2009 april 2009 mars 2009 februari 2009 januari 2009 december 2008 november 2008 oktober 2008 september 2008 augusti 2008 juli 2008 juni 2008 maj 2008 Rss feed Här hittar du min rss-feed var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5985076-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www&#039😉 + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); […]

 • Leave a Reply