löpning Okategoriserade

Äntligen!

Alltså, det finns inget träningspass i världen som är så skönt som det man genomför efter att man ofrivilligt har tvingats vila p.g.a. sjukdom!

När jag har längtat efter att träna liiite för länge är löpning det jag först och främst vill ge mig själv. Idag var förhållandena helt perfekta – fem grader varmt, mulet och lätt duggregn i luften. Finns det något skönare väder att springa i!?
Lill-Jansskogen ligger rätt nära mitt jobb, och eftersom jag hyser en märklig och obotlig hatkärlek till backarna där var dagens val av runda inte särskilt svår.

Totalt 7 kalla, grisiga och skönonda kilometer blev det, och innan jag avslutade dagens pass med bålstabilitetsträning bytte jag brallor. Smutsiga och dyblöta tights är inget som göra sig besvär på det pressade bambugolvet där jag jobbar…

20121105-153922.jpg
Ja, ni fattar.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jojohanna
  5 november, 2012 at 20:03

  Jag fattar.

 • Reply
  Uppochhoppa
  5 november, 2012 at 20:22

  Ahhhh, undrar om det inte blir lunchkomigånglöpning för mig i morgon. Ikväll kör jag core. Lugnt och mysigt…eh, typ.

 • Reply
  Katten
  8 november, 2012 at 07:00

  Åh, det är ju magiskt – när man kommer över känslan av att ”börja om” och bara njuter av den fysiska ansträngningen.
  Förresten – din mamma säljer inte pippi-tröjor möjligen? 😉

 • Leave a Reply