löpning,  Okategoriserade

Äntligen!

Alltså, det finns inget träningspass i världen som är så skönt som det man genomför efter att man ofrivilligt har tvingats vila p.g.a. sjukdom!

När jag har längtat efter att träna liiite för länge är löpning det jag först och främst vill ge mig själv. Idag var förhållandena helt perfekta – fem grader varmt, mulet och lätt duggregn i luften. Finns det något skönare väder att springa i!?
Lill-Jansskogen ligger rätt nära mitt jobb, och eftersom jag hyser en märklig och obotlig hatkärlek till backarna där var dagens val av runda inte särskilt svår.

Totalt 7 kalla, grisiga och skönonda kilometer blev det, och innan jag avslutade dagens pass med bålstabilitetsträning bytte jag brallor. Smutsiga och dyblöta tights är inget som göra sig besvär på det pressade bambugolvet där jag jobbar…

20121105-153922.jpg
Ja, ni fattar.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.