28 dagars löpning

Ren kärlek.

Jag älskar att vintern äntligen är här, och att prognosen säger att det kommer att bli minusgrader minst en vecka framåt så att det vita vackra ligger kvar. Morgonens löprunda var totalt utan konkurrens veckans hittills vackraste – så vacker att jag bara inte kunde låta bli att ta ett par extra varv runt min park när jag kom hem. Ljudlösa steg på en mjuk, vit matta. Ä.L.S.K.A.R.

3 kommentarer

  • Gunilla

    Jag har nu lyckats ge mig ut 6 dar i rad 😀 börjar inse att för den kommande kylan behöver jag plugga lite o hur man bäst klär sig, dock. De varnar ju för -17 i mitt röda Ådalen till veckan 🙂

    • Helena

      Bra jobbat Gunilla! 🙂 Bästa sättet att hålla sig varm när det blir kallt ute är att köra lager på lager och undvika bomull. Bomull blir bara blött, tungt och kallt. Satsa på ett underställ som absorberar fukt, ett par tjockare tights och en löparjacka. Mössa och handskar på så klarar du dig! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.