28 dagars löpning

Osmart men skönt.

Jag skulle aldrig ha sprungit idag om jag inte hade haft min 28-dagarsutmaning. Stort housewarming party igår där alla gäster fick glowsticks i inbjudan, musiken och drinkarna flödade  och jag är inte helt pigg idag…och det är såklart idiotiskt att ens tänka på att ge sig ut att springa i det tillståndet. Jag tränar a.l.d.r.i.g. dagen efter och jag försöker råda alla andra att aldrig någonsin göra det heller.

Men. Ibland lever jag inte som jag lär och jag tog mig ut på en lätt jogg ändå. Ett par minusgrader, tyst och lugnt och ett mjukt och vackert snötäcke under fötterna…helt underbar runda som jag innan låg i soffan och bävade fruktansvärt mycket inför. Nu efteråt känner jag mig så mycket piggare och som en ny människa!

Dag 6 noterar jag knappa 25 minuter och 4,6 kilometer, och imorgon summerar vi första veckan. Hjälp vad snabbt det går – snart är det jul!

Enda bilden från festen. Idag lyser jag inte lika starkt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rund är också en form!
    2 december, 2012 at 11:39

    Ibland kan det nog vara bra att man inte lever 100 % som man lär. Skönt att du blev piggare! Tänk var lite löpning kan göra. 🙂

  • Leave a Reply