28 dagars löpning löpning

Dag 23

Jag skulle ljuga om jag sa att det inte börjar kännas i kroppen nu. 23:e löpardagen bjöd på 8 km islöpning och när jag kom tillbaka till jobbet konstaterade jag trötta höftböjare och slitna stortåleder (gammal El Camino-skada)…tur att någon snäll(?) person hade ställt in lite tröst i personalrummet.

5 dagar kvar – upplopp!

20121218-134038.jpg

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ellinor
  18 december, 2012 at 15:54

  Just nu står det chokladaskar och lådor i varje hörn här på kontoret. Försöker att hålla mig i mitt lilla hör och inte lockas av frestelserna varje gång jag behöver sträcka på benen 😉 Tur att det bara är jul en gång om året!

 • Reply
  Rund är också en form!
  18 december, 2012 at 17:34

  Ja, just nu finns det julgodis lite överallt på arbetsplatserna. Men trevlig belöning ju…! 😉

 • Leave a Reply