28 dagars löpning,  löpning

Vad gör du med din tid?

Det var väldigt nära att jag stängde av klockan när den ringde lite för tidigt imorse. Jag hörde på ljudet av bilarna utanför att slasket från igår låg kvar, såg att det var kolsvart utanför fönstret och täcket var lite för varmt och skönt. Att få sova den där extra timmen var ganska lockande…inte för att jag egentligen behövde den, mer för att tanken på att kliva ur sängen inte kändes särskilt spännande.

Det var dock min enda tid under det här dygnet att få till dagens löprunda, så jag kom som tur var på bättre tankar. Upp ur sängen, i med ett stort glas vatten, på med löparkläderna och ut i det snöblandade regnet. Två minuter senare ångrade jag mig inte en sekund.
5 kilometer är avverkade på väldigt blöta vägar, och nu är det inte ens en vecka kvar. Tiden går och jag är återigen glad att jag ägnade en knapp halvtimme av min morgontid åt att ge kroppen lite rörelse och frisk luft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.