Okategoriserade

Pussel

Det är en fyra dagar kvar tills jag sätter mig i bilen hem till Dalarna för att fira jul. En kort vecka som jag inser blir lite smått hektisk, kalendern är inte helt otippat fullklottrad med tusen grejer. Fem dagars kunder skall avverkas på fyra, lång jullunch, pressvisning av en ny film, konsert på Berns, fem löppass ska betas av och jag ska på något sätt också hinna sova och äta.

Jag hade nästan glömt bort att jag hade beställt en Groupon-deal för ett tag sen, men idag när jag sprang mellan dammsugaren och tvättstugan ringde det på dörren och fem matlådor från Svarta Lådan trillade in. Skönt att kunna stryka en del av matinköp – och lagning från att-göra-listan iallafall. Resten ska jag nog klara av…fullt ös bara, sen är det ju hela sex dagars ledigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.