28 dagars löpning löpning

Slaskfest

Eftersom jag vaknade pigg och rejält utsövd imorse efter 8 timmars sömn knöt jag ihop tredje veckans löparsäck redan innan frukost. Inget optimalt väder direkt med 2 plusgrader, lätt snöregnfall och ett 5 cm tjockt slasktäcke över hela stan…men det var som vanligt bara att bita ihop och köra. Det måste ju liksom göras.

42 minuter senare var jag hemma i värmen igen, och jag summerar den tredje och näst sista veckan med 42,83 sprungna kilometer på totalt 3 timmar och 41 minuter. En vecka kvar och det ska bli spännande att se hur många kilometer det blir i slutändan – kilometer som jag förmodligen inte hade sprungit för att det var för utmaningen, inte utomhus iallafall…

3 ljus = 3 hemräknade löparveckor.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  pilla
  16 december, 2012 at 11:15

  Storartat! Själv bangar jag löpningen utomhus idag för mina förfrysna fötters skull!

 • Reply
  Annika - strongday.se
  16 december, 2012 at 14:03

  Grattis till tre veckor! Jag sprang långpass imorse med TSM och ville helt ärligt lägga mig på tbanegolvet och gråta efteråt, så trött blev jag. Idag var jag inte riktigt vän med snön 🙂

 • Reply
  mirijam
  16 december, 2012 at 14:10

  Gött! Själv blir det tyvärr inte så mycket kutat, orkar inte ens rada upp alla dåliga ursäkter här men BRA JOBBAT HÖRRU!

  • Reply
   Helena
   16 december, 2012 at 18:01

   Tack! 😀

  Leave a Reply