28 dagars löpning,  löpning

Slaskfest

Eftersom jag vaknade pigg och rejält utsövd imorse efter 8 timmars sömn knöt jag ihop tredje veckans löparsäck redan innan frukost. Inget optimalt väder direkt med 2 plusgrader, lätt snöregnfall och ett 5 cm tjockt slasktäcke över hela stan…men det var som vanligt bara att bita ihop och köra. Det måste ju liksom göras.

42 minuter senare var jag hemma i värmen igen, och jag summerar den tredje och näst sista veckan med 42,83 sprungna kilometer på totalt 3 timmar och 41 minuter. En vecka kvar och det ska bli spännande att se hur många kilometer det blir i slutändan – kilometer som jag förmodligen inte hade sprungit för att det var för utmaningen, inte utomhus iallafall…

3 ljus = 3 hemräknade löparveckor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.