28 dagars löpning,  löpning

Ok, då kör vi.

Efter en helt underbar familjehelg med en massa skratt, kramar och ett oförglömligt besök på Operakällaren är det så dags att ta tag i vardagen igen. Måndag i kalendern – den sista i november – och för mig innebär det startskottet för 28 dagars löpning. Fr.o.m. idag och fram till den 23 december ska jag springa utomhus minst 20 minuter varje dag.

Jag har fått med mig några på tåget: Miss Agda (om ryggen håller..?), Petra, Marta, Mirijam (som visst har länkat till ett gäng till), Doran och Sara. Vet inte om ni alla fortfarande är på, men jag hoppas onekligen det!

Har kollat lite i kalendern framöver och inser ju att det blir en del pussel för att få till de där 20 minuterna utomhus, men det är bara att bestämma sig, ställa klockan, offra lite tv-tid eller något annat för att få loss 1200 sekunder per dag. För min egen del kommer dag ett iallafall att innebära att jag tar med en liten ryggsäck för det viktigaste och springer hem från jobbet – det är den enda tiden som finns. Det är lite drygt 5 kilometer, så mina 20 minuter ska jag få till med lite marginal.

Så – då åker vi va?

17 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.