Holistic,  morgon

Ovanlig fredag

Det är inte ofta jag vaknar utsövd och pigg av mig själv klockan 6 en fredag och får ligga kvar en stund och dra mig, surfa igenom morgontidningarna och sedan gå upp en halvtimme senare. Tända några ljus, dricka kaffe, slänga in ett par tvättmaskiner, blanda (och dricka) en bubbelgumsrosa smoothie och sedan gå och storhandla tillsammans med alla pensionärer.

Men idag gjorde jag det. Idag är jag nämligen ledig och mamma är på väg ner till huvudstaden för att hälsa på över helgen. Jag har en hel helg framför mig med efterlängtad familjekärlek med mamma och lillebror, och det kunde inte ha kommit mer lägligt. Novembermörkret triggar onekligen igång krambehovet hos mig.

Min totalt förlamande träningsvärk från benpasset och löpningen i veckan gör att jag vilar från träningen idag och imorgon, och sedan ses vi väl på söndag när vi tränar och samlar in pengar till Ung Cancer?

Recept:
laktosfri yoghurt
frysta jordgubbar
Holistic vaniljprotein
Holistic kokosolja
Holistic psylliumfröskal
Holistic flytande D-vitamin
krossad is

En kommentar

  • mamma

    Ja i dag åker jag mot Kungsbuder 🙂
    Ska bli så härligt att få dela ut kramar till mina kära barn.
    Känns tryggt att få dela några dagar i detta mörker med dessa underbara varelser 🙂 Tack för att Ni finns 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.